Recuperare creante

Recuperam creante de la persoane fizice si juridice
Serviciul de recuperare creante va ofera posibilitatea de a va intregi patrimoniul ca urmare a unor facturi neincasate, contracte neonorate, imprumuturi nerestituite sau orice alte creante neincasate de orice natura.

In vederea demararii procedurii de recuperare a creantelor dumneavoastra, se va incheia un contract de asistenta juridica, prin care ne veti imputernici sa ne ocupam de cazul dumneavoastra.

Initial vom incerca recuperarea creantei pe cale amiabila.

In cazul in care, in urma acestor demersuri, debitorul nu reactioneaza pozitiv la solicitarile noastre, vom demara procedura litigioasa de recuperare a datoriei prin chemarea in judecata a datornicului, urmata de executarea silita a acestuia, de asemenea prin formularea de plangeri penale, cereri de declansare a procedurii falimentului, etc.
Costurile de recuperare a creantelor vor fi suportate de noi, cu exceptia taxelor judiciare de timbru datorate strict catre instanta si/sau executor judecatoresc.

In caz de succes, onorariul nostru consta intr-un comision cuprins intre 3-18 % din valoarea debitului, in functie de vechimea si cuantumul acestuia, stabilit o data cu incheierea contractului de mandat si perceput la momentul obtinerii titlului executoriu si incredintarii lui catre executorul judecatoresc.